米記雪韻

:::米雪 米記雪韻 — 米雪專屬論壇:::

取回密碼
QQ登錄

衹需一步,快速開始

搜尋
檢視: 1476|回覆: 10

媽咪姐手帳 尹佬寄語米雪   想做就做!

[複製連結]

發表

認證同雪

媽 咪 姐 手 帳
尹 佬 寄 語 米 雪   想 做 就 做 !

一 提 起 尹 佬 病 危 , 米 雪 連 番 否 認 愈 講 愈 激 , 頸 筋 暴 現 , 要 友 人 搭 膊 安 撫 。
真 係 大 吉 利 是 ! 過 年 排 一 時 傳 出 尹 佬 ( 尹 志 強 ) 病 逝 ; 一 時 又 話 佢 盲 , 真 係 聽 到 人 心 都 實 埋 。 上 周 六 ( 2 月 14 日 ) , 米 雪 首 次 露 面 , 以 禁 毒 大 使 身 份出 席 尖 沙 嘴 一 反 吸 毒 宣 傳 活 動 , 大 班 記 者 當 然 圍 實 米 雪 追 問 尹 佬 病 況 , 米 雪 笑 晒 口一 一 否 認 傳 聞 。
媽 咪 姐 埋 身 近 鏡 望 到 米 雪 , 厚 粉 之 下 都 遮 掩 唔 到 憔 悴 神 色 。 有 知 情 人 士 同 媽 咪 姐 講 , 米 雪 過 年 都 大 陸 趕 拍 劇 , 今 次 返 又 要 開 無 套 《 宮 心 計 》 , 咁 拍 法 點 會 唔 殘 ? 唉 , 尹 佬 醫 藥 費 真 係 唔 少 錢 ! 米 雪 有 乜 辦 法 唔 做 到 冇 停 手 ? 知 情 人 士 又 話 尹 佬 睇 到 米 雪 咁 樣 都 好 心 痛 , 同 米 雪 講 : 你 照 過 你 生 活 啦 ! 照 做 你 想 做 啦 !

唉 ! 呢 對 苦 命 鴛 鴦 ! 媽 咪 姐 惟 有 送 上 衷 心 祝 福 。

米 雪 為 解 圍 , 仲 拖 夏 雨 落 水 : 「 問 佢 啦 , 佢 老 婆 仔 女 呀 ! 」 搞 到 夏 雨 唔 知 講 乜 好 。

本主題中包含更多資源 (圖片、附件...)

你需要 登入 才可以下載或檢視,沒有帳號?註冊

x

發表

中級會員

QQ
哈哈,看他们好开心啊 ~
没有任何理由,就是喜欢她~~

發表

中級會員

支持米雪,祝尹老早日康复

發表

中級會員

為尹老祈福。。快D好返。。咁米雪姐姐就唔駛咁辛苦喇。。

發表

中級會員

夏雨的样子好搞笑噢

發表

中級會員

祝福这对有情人

發表

中級會員

米米,希望你永远幸福哦~~~

發表

中級會員

QQ
衷心的祝福她们可以幸福

發表

中級會員

谁可以帮忙翻译一下!

發表

中級會員

QQ
michelle's look is really awkward but she is stilll pretty...
你需要登入後才可以回覆 登入 | 註冊