米記雪韻

:::米雪 米記雪韻 — 米雪專屬論壇:::

取回密碼
QQ登錄

衹需一步,快速開始

搜尋
樓主: tomroc

2009年 米雪新聞專贴

[複製連結]

發表

1萬

管理員

好喜庆啊,还好我不用派利是 过年我最深的感触就是~~我不够睡哈哈~~
明天去香港,随处逛逛,碰见米雪,说不定她能发封利是给我哈哈~~~~~~~
永遠的愛!没有替代!感恩有你的日子!!

發表

中級會員

[忽然一周第704期]妈咪姐手帐 无线利是封唔环保
早 前 , 陈 志 云 亲 自 出 马 , 大 洒 金 钱 拉 大 队 去 南 极 呀 、 芬 兰 呀 等 地 拍 咗 个 特 辑 《 冰 天 动 地 》 , 目 的 系 宣 传 环 保 。 咁 大 阵 仗 , 点 知 原 来 得 个 讲 字 , 仲 自 打 嘴 巴 o忝 ! 话 说 早 几 日 , TVB 送 咗 一 大 叠 利 是 封 俾 妈 咪 姐 。 虽 然 有 人 话 派 利 是 唔 环 保 , 但 呢 啲 传 统 习 俗 , 都 可 以 接 受 嘅 。 但 TVB 呢 款 利 是 封 , 可 谓 浪 费 到 晕 , 除 咗 利 是 封 外 , 仲 有 一 个 内 套 , 套 内 又 夹 咗 两 张 TVB 艺 员 嘅 大 头 相 。 之 不 过 , 啲 艺 员 相 又 唔 系 影 得 特 别 靓 , 宣 传 效 用 低 , 成 本 又 高 , 最 重 要 系 唔 环 保 嘛 !  

两 张 艺 员 相 可 以 取 出 。

呢 啲 大 头 相 , 有 几 多 人 钟 意 就 唔 知 , 但 世 侄 女 就 大 嗌 : 我 唔 要 吴 唱 K o架 !

最深的热爱!最初的感动!

發表

1萬

管理員

情源惠雪

這種利是封好特別哦,不過,我只要有米雪那封就夠了

青山本不老,为雪白头,绿水原无忧,因风皱脸

發表

中級會員

原帖由 woaimixue 于 2009-1-27 20:07 发表
好喜庆啊,还好我不用派利是 过年我最深的感触就是~~我不够睡哈哈~~
明天去香港,随处逛逛,碰见米雪,说不定她能发封利是给我哈哈~~~~~~~

真是羡慕啦 祝你心想事成

發表

1萬

管理員

情源惠雪

原帖由 woaimixue 于 2009-1-27 20:07 发表

是否順道過來我這裏收利是呀

發表

1萬

管理員

晕哦,我发梦啊~~~素素我的利市你先帮我保存着~~~
永遠的愛!没有替代!感恩有你的日子!!

發表

中級會員

新聞報道差不多,爲什麽穿著卻那麽不同???

發表

中級會員

紅包很可愛呀。。。如果我能拿到米雪的多好呀,呵呵。

發表

1萬

管理員

情源惠雪

原帖由 woaimixue 于 2009-1-29 19:06 发表
晕哦,我发梦啊~~~素素我的利市你先帮我保存着~~~

好的,我幫你保存到今個年初十

發表

認證同雪

馮 仁 昭 四 圍 超 : 尹 志 強 被 傳 再 度 入 院 噚 日 有 消 息 傳 話 尹 志 強 病 情 反 覆 , 再 度 入 醫 院 ICU 接 受 治 療 , 之 前 米 雪 話 親 手 煮 餐 團 年 飯 畀 尹 佬 食 , 不 過 突 然 傳 出 尹 佬 入 院 消 息 , 噚 日 記 者 打 電 話 畀 米 雪 問 尹 佬 病 情 , 米 雪 透 過 助 手 回 應 : 「 佢 身 體 好 好 , 大 家 唔 好 亂 猜 測 , 我 家 內 地 工 作 , 但 我 日 日 都 有 通 電 話 。 」

本主題中包含更多資源 (圖片、附件...)

你需要 登入 才可以下載或檢視,沒有帳號?註冊

x
你需要登入後才可以回覆 登入 | 註冊