米記雪韻

:::米雪 米記雪韻 — 米雪專屬論壇:::

取回密碼
QQ登錄

衹需一步,快速開始

搜尋
檢視: 1553|回覆: 5

2017-12-02【重返20歲】美魔女米雪開校園派對回到少女時代

[複製連結]

發表

版主

2017-12-02【重返20歲】美魔女米雪開校園派對回到少女時代
【重返20歲】「美魔女」米雪開校園派對回到少女時代

圖3之1 - 米雪穿上校服裙曬美腿。(明報製圖/微博圖片)

米雪話︰我返學喇﹗(微博圖片)

米雪不愧是美魔女。(微博圖片)

62歲米雪主演劇集《溏心風暴3》正熱播,劇中她飾演闊太,被讚凍齡有術,樣子變化不大。原來米雪扮學生妹一樣掂,她今日在社交網站上載出席晚宴的照片,配合大會主題回到學校,她束起頭髮,穿上粉紅色校服短裙,回到少女時代,嬌俏對鏡頭說:「我返學喇!」她笑指穿著校服裙後感覺回來了,大讚今次主題好,大家偶然玩一玩很開心。同場還有肥媽、阮兆祥、農夫等。網民都讚米雪重返20歲,青春活力,身材弗爆。
(即時娛樂)

https://ol.mingpao.com/php/showb ... &issue=20171202

本主題中包含更多資源 (圖片、附件...)

你需要 登入 才可以下載或檢視,沒有帳號?註冊

x

發表

版主

62歲女星辣扮學生妹 膝上絕對領域美翻

62歲的米雪保養得宜。(翻攝自米雪微博)
〔娛樂頻道/綜合報導〕香港女星米雪因演出電視劇《射鵰英雄傳》的「初代黃蓉」而聲名大噪,擁有多部戲劇作品,今年62歲的她不論是臉蛋或身材都保養得宜,日前她出席活動換上學生制服,逆齡模樣讓人看傻了眼。
米雪化身學生妹活力十足。(翻攝自米雪微博)
日前米雪出席晚宴,活動主題是「回到校園」,因此她便扮成學生妹,只見她身穿白色襯衫外面搭著粉色格子毛衣,領口綁上蝴蝶結,下半身則是穿著格子百摺短裙,秀出纖細美腿及絕對領域,小露性感的模樣相當吸睛,她也綁著青春洋溢的包包頭,充滿活力的模樣完全不輸高中女生,米雪也高興的PO文表示「穿起校服,感覺就回來啦!誰想到這個好主題?謝謝啦」,粉絲們看了大讚「毫無違和感」、「我的天,不得不服氣」、「很有少女感」,更笑說如果再加上黑色長襪就完美了。

米雪身材仍相當完美。(翻攝自米雪微博)
http://ent.ltn.com.tw/news/breakingnews/2272328

x

發表

版主

62歲米雪粉紅學生Look 網民:重返20歲

米雪大晒學生Look。

米雪唔似62歲囉!

邊有得輸呀!

一齊Back To School!

米雪幾好笑容。

肥媽(中)都有着校服!

真係一啲違和感都冇!

米雪雙手畀Like!

現年62歲嘅藝人米雪近期忙於無綫劇集《溏心風暴3》宣傳,不過幾忙都好都要抽時間同一班朋友見吓面。佢就同肥媽(Maria Cordero)、陸永、C君等出席一個以「Back To School」作為主題嘅晚宴,講到「Back To School」,當然會諗起學生Look啦!肥媽着校服大家可能都已經睇過,不過米雪着校服,大家又睇過未?

米雪喺社交網站上載咗多張當晚晚宴嘅相,佢留言:「穿起校服,感覺就回來啦!誰想到這個好主題—謝謝啦!」米雪以一身粉紅色校服示人,再加多一條格仔短裙,呢一身造型真係冇得輸!

雖然米雪已經62歲,不過保養得宜嘅佢,着起一身校服Look真係毫無違和感。除咗相之外,米雪仲拍咗一段片,孭住書包嘅米雪喺鏡頭前轉圈之餘,講咗兩次:「我返學啦!」睇嚟佢真係好享受做學生嘅感覺。唔少網民都話米雪點睇都唔似年過60,仲有人笑言米雪重返20歲。http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/enter ... 1203_00862_001.html

x

發表

版主

【50年前係校花】短裙&及膝襪 62歲米雪返老還童再讀書

米雪着番校服,完全唔似62歲。(微博圖片)

短襪版(微博圖片)

長襪版(微博圖片)

(微博圖片)

肥媽係同學。(微博圖片)

(微博圖片)

(微博圖片)

冷衫、校服格仔短裙、及膝襪,讀書時應該見慣見熟,估唔到,連套學生打扮都可以喺62歲嘅米雪身上見到……

係呀,無睇錯,62歲米雪真係着住件粉紅色冷衫加一套校服出席晚宴,襯番「回到校園」呢個主題,雖然米雪同中學女生喺年齡上實在有一段落差,不過佢又真係carry特起,違和感可以話係零。
米雪噚日將呢啲相放咗上微博,又拍咗段片向鏡頭講咗兩次「我返學喇~」絕對感受到佢嗰種興奮。米雪留言話重返咗少女時代,而網民睇完相就讚佢有返老還童能力,會係校花……呢個講法其實都有可能係真,因為睇番啲相,米雪嘅同學仲有肥媽Maria Cordero,米雪唔係校花,至少都會係班花嚟。

https://hk.entertainment.appleda ... e/20171203/57535952

發表

1萬

管理員

不評論!
永遠的愛!没有替代!感恩有你的日子!!

發表

中級會員

這個真的太可愛了 雪雪翻學喇
你需要登入後才可以回覆 登入 | 註冊