米記雪韻

:::米雪 米記雪韻 — 米雪專屬論壇:::

取回密碼
QQ登錄

衹需一步,快速開始

搜尋
檢視: 4474|回覆: 32

[转帖]吴卓羲与米雪咬住玫瑰花开枪,即使射不中都有姿势(新增美图)

[複製連結]

發表

中級會員

無 綫 新 劇 《 突 圍 行 動 》 一 眾 演 員 昨 日 拉 大 隊 到 沙 田 馬 場 宣 傳 , 但 玩 氣 槍 的 馬 浚 偉 論 盡 跌 珠 , 矇 眼 的 吳 卓 羲 又 危 險 揸 槍 , 拉 頭 馬 時 馬 匹 更 發 老 脾 兼 瀨 屎 , 不 過 大 隊 卻 仍 心 口 掛 勇 字 影 合 照 , 認 真 牙 煙 。

男 主 角 之 一 的 吳 卓 羲 ( 阿 Ron ) 否 認 翻 (界刂) 緋 聞 女 友 梁 靖 琪 ( Toby ) , 他 聲 稱 : 「 大 除 夕 喺 元 朗 做 完 倒 數 show , 我 約 咗 林 峯 落 銅 鑼 灣 玩 , 咁 啱 Toby 同 朋 友 都 係 喺 嗰 度 啫 , 唔 係 約 埋 一 齊 。 」 阿 Ron 還 一 再 堅 稱 大 家 只 是 朋 友 : 「 佢 係 高 層 個 女 , 唔 好 再 傳 呢 啲 嘢 。 」 而 同 是 緋 聞 女 友 的 徐 子 珊 近 期 通 淋 巴 去 水 腫 , 她 搞 笑 地 說 : 「 我 『 抽 濕 』 幾 成 功 , 瘦 番 至 有 心 機 打 扮 見 人 咋 。 」

馬 浚 偉 敬 老 非 攝 位

馬 浚 偉 對 下 周 一 ( 8 日 ) 推 出 新 劇 有 期 望 , 他 笑 說 : 「 總 有 嘅 , 但 唔 敢 認 係 『 福 將 』 , 福 頭 我 就 有 份 , 開 工 嗰 陣 啲 人 叫 我 『 小 馬 哥 』 我 都 唔 敢 應 , 仲 係 做 番 馬 浚 偉 好 啲 。 」 而 踏 入 07 年 即 有 新 聞 , 被 指 連 阿 婆 都 不 放 過 爭 做 「 攝 石 人 」 , 馬 浚 偉 不 介 意 且 自 嘲 : 「 攝 石 都 好 , 夠 磁 力 。 其 實 係 小 誤 會 , 阿 婆 喺 台 下 已 經 話 想 同 我 影 合 照 , 咁 梗 係 我 行 過 去 , 唔 通 叫 阿 婆 行 埋 嚟 咩 。 」 至 於 連 累 馬 浚 偉 射 槍 「 漏 嘢 」 的 廖 碧 兒 卻 語 出 驚 人 : 「 我 喺 套 劇 畀 米 雪 『 冚 』 、 岳 華 『 擒 』 。 」 廣 東 話 進 步 得 嚇 壞 人 。

發表

中級會員

發表

中級會員

2楼的第一张相片很有浪漫又很有飒爽英姿的感觉,米雪真是越来越有味道了!

感谢楼主发帖!

记得小学期间看了再向虎山行和法网柔情就对米雪有了非常深刻得印象,我长这么大就喜欢对2个女明星,一个就是米雪,另一个就是周慧敏

發表

中級會員

發表

認證同雪

米雪怕馬的,中間隔了吳卓羲感覺得安全多了!

拿槍的很英姿颯爽,很有madam 風範!

只願一生愛一人,因你是獨有http://blog.sina.com.cn/catherinayim

發表

認證同雪

站在那么多黑衣当中,米雪的深粉色衣最突出,最亮眼,马上就找到她了!

下雪是云的撕片, 我心的撕片如下雪. 在雲端上的夜晚是何等寂寞, 何等悲? 何等淒? : : + : : WINTER SONATA : : + : : http://traz-tan-pf.blogspot.com/

發表

中級會員

發表

中級會員

發表

中級會員

發表

中級會員

多谢多谢数字兄弟!

终于看见米雪最新相片了,是昨天的也。。。。。

最深的热爱!最初的感动!
你需要登入後才可以回覆 登入 | 註冊