米記雪韻

:::米雪 米記雪韻 — 米雪專屬論壇:::

取回密碼
QQ登錄

衹需一步,快速開始

搜尋
樓主: 彩衣素素

網站更新日誌

[複製連結]

發表

1萬

管理員

情源惠雪

以下是引用woaimixue在2005-4-4 20:35:47的发言:

谢谢素素你辛苦了!

怎么相册第四页有三张相片放大不了

謝謝提醒,現已改正過來

青山本不老,为雪白头,绿水原无忧,因风皱脸

發表

中級會員

[封面一角]第一页有三张图不能显示.

發表

1萬

管理員

情源惠雪

OK 已更正

發表

中級會員

I appreciate a lot for your kind updated info. I am so excited and very glad to see it especially her pics in her 70 and 80. She looks very cute and charming in her young age and even more look beautiful in her present year. I am very happy to see that.It remind me of my young age around 9-10 years old.

發表

初級會員

非常感谢各位为论坛作出的贡献(好象用词很老土),我会永远支持米雪和大家的,祝论坛越办越好,雪迷多多。。。。

發表

初級會員

Webmaster, I don't know how to express my appreciation for your hard work, which has greatly reminded us of many beautiful memories in childhood. At the moment, all I can say is just "Many thanks to you, wish you happy every day". Of course, the same to Michelle and other fans! 再老土地说一句:“斑竹,您辛苦了!”

發表

中級會員

素素,看了以上种种,真的好佩服你啊,你为我们大家的雪姐真是万分辛苦,谢谢。

發表

1萬

管理員

情源惠雪

更新了[相冊]內的“廣告”

發表

初級會員

这个网站办得太WONDERFUL了,希望你们继续努力,当然我也会多多发帖

發表

1萬

管理員

情源惠雪

論壇增加了<雪光初耀>區域,是專為米雪在佳視時期而設的哦,對於佳視,相信大家都感好陌生,雖然只有短短3年壽命(1975~1978),但是哪是米雪成名的地方,所以放在那裏的圖片將會是極珍貴的,以後在哪裏發貼可能要有多少積份或有威望的朋友才能看到呢所以大家努力哦……

積份是隨著發貼的增加而增加,不過不要發沒意義的灌水貼哦,不然被刪貼時,積份極有可能減少得更快呢,而威望呢,就看個人表現了

你需要登入後才可以回覆 登入 | 註冊