米記雪韻

:::米雪 米記雪韻 — 米雪專屬論壇:::

取回密碼
QQ登錄

衹需一步,快速開始

搜尋
檢視: 989|回覆: 4

2016-05-21 米雪認係青年人 預告再拍TVB劇

[複製連結]

發表

版主

【on.cc東網專訊】 藝人米雪與李家仁醫生到佐敦出席活動,米雪與現場一班小朋友玩得投契,她說:「我對小朋友都幾有心得同方法,如果佢哋扭計呢,我都跟佢哋一齊扭計。(對姨甥女徐穎堃都係用呢種方法?)係呀,我哋之前仲去咗新加坡十日,之後我再去重慶、上海工作。(同姨甥女合照被讚似姊妹?)點會呀?都係美圖效果嚟啫,真人唔係咁嘅。」

保找神秘唔講對手

提到日前世界衛生組織發表報告,指65歲或以下仍屬青年,現年60歲的米雪表示:「同意呀!你睇周潤發、任達華佢哋就知啦!我自己嘅養生之道就係做運動,進食啲健康嘅食材,要對身體有益嘅!嚟近我都會返TVB開劇,係時裝,唔拍古裝住啦,依家咁嘅天氣。(同咩對手合作?)遲吓有記者會,到時公布。」

米雪非常同意世衛界定60歲都係青年人,佢仲預告將會再拍TVB劇!

但佢唔肯透露對手係邊個!

米雪話唔驚小朋友扭計呢,笑言同佢哋一齊扭!

米雪(右)同姨甥女徐穎堃(資料圖片)

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/enter ... 0521_00862_001.html

本主題中包含更多資源 (圖片、附件...)

你需要 登入 才可以下載或檢視,沒有帳號?註冊

x

發表

版主

oncc

x

發表

版主

http://hk.apple.nextmedia.com/entertainment/art/20160522/19622051

米雪昨日到佐敦擔任兒童比賽評判,米雪表示有一套跟小朋友的相處方法:「我有耐性,佢哋扭計我就同佢一齊扭計,萬試萬靈。」米雪早前貼出與外甥女徐穎堃旅行照,獲網民激讚似姊妹,她笑言:「我邊有咁靚,用咗修圖App啫。」提到世衞早前稱全球人均壽命增加,更指60歲仍屬年輕,現年60歲的米雪大表讚同:「係㗎,你哋睇發哥(周潤發)華哥(任達華)就知啦!」  

x

發表

版主

http://orientaldaily.on.cc/cnt/e ... 0522/00282_038.html

米雪扭計似足細路
藝人米雪與李家仁醫生昨日到佐敦出席活動,米雪與小朋友玩得投契,她說:「我對小朋友幾有心得,佢哋扭計呢,我都跟佢哋一齊扭計。(對姨甥女徐頴堃都係呢種方法?)係呀,我哋之前仲去咗新加坡十日。(你哋合照被讚似姊妹?)點會呀?都係美圖啫。(點睇世衞組織發表報告,指65歲或以下仍屬青年?)同意,你睇周潤發!我嘅養生之道係做運動,食健康食材。」

x

發表

1萬

管理員

再怎麼嫌棄冬菇,圖還是要存的~~~~
永遠的愛!没有替代!感恩有你的日子!!
你需要登入後才可以回覆 登入 | 註冊