米記雪韻

:::米雪 米記雪韻 — 米雪專屬論壇:::

取回密碼
QQ登錄

衹需一步,快速開始

搜尋
檢視: 6773|回覆: 33

關於米雪的越南雜誌

[複製連結]

發表

中級會員

Hello everyone. I'm a Vietnamese fan of Michelle . You can call me 心女 . I've registered since 2008 but I've just made a few comments because my Cantonese is not good. Therefore, I'll write in English. Today, I've uploaded some articles writing about Michelle . There are a lot of Michelle's fans in Vietnam. Most of them are young. I once showed Michelle these articles but she only could view the photos because she couldn't understand the articles' content
This article made her laugh in surprise when I told her the title of the the article was "Michelle&Damian - Are they in love?"

本主題中包含更多資源 (圖片、附件...)

你需要 登入 才可以下載或檢視,沒有帳號?註冊

x

發表

中級會員

More and more

x

發表

中級會員

More...more

x

發表

中級會員

more more more

x

發表

中級會員

more more

x

發表

中級會員

more more

x

發表

管理員

需然是看不明白內容,但看照片,這幾篇報導應該介紹了米雪很多歷史了~
謝謝心女分享!

發表

版主

QQ

wow````wowwowwowowwowwow~~~~~

张张经典!!张张娇羞小女人!!张张表示看不懂~!!O(∩_∩)O哈哈哈~

健康+善良+温柔+美丽+清馨+阳光+自信+···· ····=米雪!!!

太爱了!!

这本杂志超给力喔,绝对珍藏品私藏品~~

多谢楼主分享啊~~~

辛苦啦,多谢多谢!!!

想和做,中間隔著一片海....

發表

中級會員

QQ

米米,爱死啦!!!

可惜,我是英盲。。

發表

1萬

管理員

謝謝謝謝謝謝,原來是强人越南fans~~~剛喝着可樂看到這些圖嗆我咳了很久,激動了 ,貌似没一個字看得懂,但圖片是無國界的哈哈啊哈哈(我要不要叫人譯成英文或越南語)
永遠的愛!没有替代!感恩有你的日子!!
你需要登入後才可以回覆 登入 | 註冊