米記雪韻

:::米雪 米記雪韻 — 米雪專屬論壇:::

取回密碼
QQ登錄

衹需一步,快速開始

搜尋
樓主: tomroc

2009年 米雪新聞專贴

[複製連結]

發表

1萬

管理員

米雪和夏雨出席活动的照片好精神 不知道为什么,我特别偏爱她梳这个发型
永遠的愛!没有替代!感恩有你的日子!!

發表

中級會員

原帖由 woaimixue 于 2009-2-15 23:26 发表
米雪和夏雨出席活动的照片好精神 不知道为什么,我特别偏爱她梳这个发型

我也好喜欢米雪的这款发型,陪上她漂亮的脸型,超棒
一成风絮,满腹相思都沉默,只有桂花香暗飘过。

發表

中級會員

今天米米的<宫心计>造型,大家看看多漂亮

本主題中包含更多資源 (圖片、附件...)

你需要 登入 才可以下載或檢視,沒有帳號?註冊

x
一成风絮,满腹相思都沉默,只有桂花香暗飘过。

發表

管理員

米 雪 : 尹 志 強 係 第 一 位

米 雪 與 關 菊 英 今 日 出 席 古 裝 新 劇 《 宮 心 計 》 活 動 , 米 雪 表 示 拍 劇 時 都 會 分 配 時 間 探 望 男 友 尹 志 強 , 她 說 : 「 佢 唔 使 我 照 顧 , 只 係 我 成 日 想 照 顧 佢 , 唔 舒 服 都 想 有 人 喺 側 邊 , 自 己 都 係 咁 , 我 最 近 出 去 拍 劇 , 都 有 思 鄉 病 , 一 出 去 就 掛 住 香 港 , 仲 有 掛 住 佢 , 佢 係 第 一 位 。 」 對 於 有 報 道 指 尹 佬 雙 目 失 明 , 病 情 嚴 重 , 她 說 : 「 尹 佬 冇 事 , 好 精 神 , 喺 屋 企 , 我 同 佢 有 出 街 , 有 遊 車 河 , 定 期 返 醫 院 檢 查 , 佢 都 有 少 少 感 冒 同 咳 , 頂 多 係 咁 。 」

轉自 http://www.appleactionews.com

x

發表

1萬

管理員

这剧米雪也是演奸角么?
永遠的愛!没有替代!感恩有你的日子!!

發表

認證同雪

米 雪 出 門 念 尹 佬

米 雪 在 《 宮 心 計 》 再 跟 關 菊 英 大 鬥 法 , 關 菊 英 說 : 「 本 來 我 係 忠 , 同 米 雪 細 個 係 好姊 妹 , 但 我 個 人 俾 人 蝦 唔 會 退 縮 , 所 以 同 米 雪 會 鬥 過 。 」 米 雪 表 示 拍 劇 時 都 會 分 配時 間 探 男 友 尹 志 強 , 她 說 : 「 佢 唔 使 我 照 顧 , 只 係 我 成 日 想 照 顧 佢 , 我 最 近 出 去 拍劇 , 都 有 思 鄉 病 , 一 出 去 就 掛 住 香 港 , 仲 有 掛 住 佢 。 」 對 於 有 消 息 指 尹 佬 雙 目 失 明, 病 情 嚴 重 , 她 說 : 「 尹 佬 冇 事 , 好 精 神  屋 企 , 我 同 佢 有 出 街 。 」

發表

認證同雪

米雪聞尹佬求婚逗晒

有 傳 尹 志 強 病 情 不 穩 , 又 雙 目 失 明 , 一 班 原 為 尹 佬 籌 醫 藥 費 的 朋 友 都 無 下 文 , 米 雪 昨 日 出 席 劇 集 造 型 活 動 , 對 於 有 關 傳 聞 , 她 謂 : 「 你 問 番 寫  人 ! 」 但 一 講 到 與 尹 佬 的 事 , 米 雪 就 表 現 得 甜 絲 絲 。

恨 返 港 見 面
對 於 尹 佬 病 情 不 穩 傳 聞 , 米 雪 否 認 有 此 事 , 並 指 尹 佬 精神 好 , 正 在 屋 企 休 息 , 閒 時 亦 有 出 街 遊 車 河 , 就 連 醫 生 都 話 尹 佬 OK , 問 情 人 節 對方 可 有 求 婚 ? 米 雪 即 爆 謂 : 「 我 叫 佢 唔 好 講 , 拍 埋 劇 先 講 , 我 最 近 內 地 拍 劇 , 但 要 求 每 五 日 就 返 香 港 一 次 , 我 都 好 思 鄉 , ( 陪 尹 佬 ? ) 佢 唔 使 人 照 顧 , 但 我 都 成 日 想 見 佢 , 一 個 人 唔 舒 服 , 都 想 有 個 人 身 邊 。 」

米 雪 ( 右 ) 與 關 菊 英 再 合 作 拍 劇 。

x

發表

中級會員

好期待这部《宫心计》啊

發表

中級會員

我也是想知道米雪是不是又演奸角?

發表

認證同雪

米雪:亂寫病情有天收
06/03/2009

昨 日 有 周 刊 指 尹 志 強 病 情 嚴 重 , 對 此 , 米 雪 無 奈 地 說 : 「 黐 線 ! 佢 行 得 走 得 屋 企 休 息 緊 , 周 刊 記 者 有 問 過 我 , 但 最 後 都 係 寫 番 自 己 想 講 , 一 般 人 入 院 檢 查 都 會 留 院 , 好 似 照 胃 鏡 咁 都 會 留 院 , 雜 誌 唔 好 咁 對 病 人 好 唔 好 ? 呢 係 人 身 攻 擊 , 對 病 人 真 係 唔 好 , 人 在 做 天 在 看 , 小 心 有 懲 罰 , 唔 雪 中 送 炭 , 都 唔 好 落 井 下 石 。 」
你需要登入後才可以回覆 登入 | 註冊