米記雪韻

:::米雪 米記雪韻 — 米雪專屬論壇:::

取回密碼
QQ登錄

衹需一步,快速開始

搜尋
樓主: tomroc

2009年 米雪新聞專贴

[複製連結]

發表

中級會員

最深的热爱!最初的感动!

發表

中級會員

發表

中級會員

09/02/08-米雪在柏嘉半岛的独家照一张 (转自百度唐宁吧)

發表

中級會員

米雪爆尹志强赢马派利是
2009年02月14日
【on.cc专讯】 米雪出席反吸毒活动,她否应尹志强(尹佬)病情告急及双目失明的报道:「绝冇其事,点解讲到咁,佢好好,系有时会出入医院,但只系做检查,佢状况Very Good。(系咪要四出搵医药费?)边个人讲,你问番佢,尹生早排仲赢马,又封利是畀我。」

问情人节如何庆祝时,米雪说:「屋企煮食,(想收咩礼物?)好简单,一支花都好足够。

米雪与夏雨出席活动提升市民反吸毒意识。

發表

1萬

管理員

好啦,米雪亲口澄清~~尹生身体好好
永遠的愛!没有替代!感恩有你的日子!!

發表

中級會員

QQ
好漂亮的米米

發表

認證同雪

米 雪 獲 尹 佬 利 是米 雪 則 否 認 報 道 指 尹 志 強 病 情 告 急 , 雙 目 失 明 , 她 說 : 「 冇 咁 事 , 點 解 講 到 咁 ? 佢 好 好 , 係 有 時 會 出 入 醫 院 , 但 只 係 做 檢 查 , 佢 狀 況 very good 。 ( 係 咪 要 四 出 搵 醫 藥 費 ? ) 邊 人 講 ? 你 問 番 佢 , 冇 呢 , 尹 生 早 輪 仲 贏 馬 , 封 封 利 是 畀 我 。 ( 情 人 節 點 過 ? ) 屋 企 煮 食 , ( 想 收 咩 禮 物 ? ) 好 簡 單 , 一 支 花 都 好 足 夠 。 」

米 雪 出 席 活 動 , 獲 不 少 粉 絲 支 持 。

本主題中包含更多資源 (圖片、附件...)

你需要 登入 才可以下載或檢視,沒有帳號?註冊

x

發表

認證同雪

另外,米雪否認男友尹志強的病情變壞:「完全冇咁砼事,都唔明點解講到咁(雙目失明)!佢好好,出入醫院只係做檢查,狀況Very Good!(四出搵醫藥費?)冇呢皷禝,尹生早輪仲贏畄馬,封畄封利是畀我!」她表示情人節於屋企玩煮飯仔,最想收一支花做禮物。

發表

中級會員

米 雪 撑 尹 佬 健 康
米 雪 对 於 近 日 再 度 传 出 男 友 尹 志 强 入 院 消 息 , 她 说 : 「 佢 有 去 医 院 检 查 , 总 之 目 前 健 康 very good 。 」 她 更 表 示 尹 佬 过 年 时 因 为 赢 马 , 封 了 大 利 是 给 她 。  
采 访 、 摄 影 : 王 崇 颖

米 雪 ( 前 ) 甫 出 现 , 即 被 市 民 争 相 要 求 合 照

本主題中包含更多資源 (圖片、附件...)

你需要 登入 才可以下載或檢視,沒有帳號?註冊

x

發表

中級會員

什么意思?图片文字搞得乱糟糟的?!

你需要登入後才可以回覆 登入 | 註冊