米記雪韻

:::米雪 米記雪韻 — 米雪專屬論壇:::

取回密碼
QQ登錄

衹需一步,快速開始

搜尋
檢視: 1639|回覆: 19

米雪奪視后感謝尹佬 by on.cc

[複製連結]

發表

認證同雪

米雪奪視后感謝尹佬
【22:14】2008年11月15日

【on.cc 專訊】米雪憑《溏心風暴之家好月圓》獲得「最佳女主角」大獎,被形容為一身公主打扮的她,上台前不忘接受坐在附近的女藝員們祝賀。她打趣表示自己要配合女強人角色需要,絕對不會哭,亦想不到自己會成為「08年最乞人憎的人」。她又謂會繼續接戲,希望待自己當嫲嫲角色,亦可以上台爭獎。她不忘多謝男友尹志強、其家人及自己家人的支持,又表示要感謝廿四小時跟隨着她的記者朋友們。

發表

認證同雪

尹佬叫埋醫生護士捧米雪場
【21:47】2008年11月15日

【on.cc 專訊】米雪在出席《萬千星輝頒獎典禮2008》頒獎禮紅地氈時,對於有傳男友尹志強日前突然中風兼染上肺炎送院搶救,她說:「無事,尹佬仲話一定會睇電視支持,佢仲叫我加油扮到最靚,佢會在醫院叫埋醫生、護士睇電視支持。(若攞獎會唔會飛去醫院報喜?)未知打電話定去現場,因為攞獎的話有訪問要做,可能行唔開,但都想即刻同《家好月圓》成班人去慶祝,無論邊個攞都好。」

發表

中級會員

實至名歸!!!
米雪最棒!!!

發表

認證同雪

米 雪 含 淚 摘 視 后
多 謝 尹 佬  

10:17pm   瀏覽次數:563    回應:2  

米 雪 含 淚 摘 視 后 。      

最 佳 女 主 角 由 白 彪 、 鄭 少 秋 及 黎 小 田 頒 獎 , 三 男 分 別 大 爆 薛 家 燕 、 米 雪 等 女 主 角 的 年 齡 秘 密 , 令 眾 女 哭 笑 不 得 。

該 獎 最 後 由 米 雪 奪 得 , 即 時 秋 官 更 吻 賀 她 。 米 雪 忍 著 淚 說 ﹕ 「 紅 姨 呢 個 角 色 係 唔 會 喊 , 我 係 唔 會 喊 。 我 估 唔 到 2008 年 我 成 為 全 香 港 最 乞 人 憎 0 既 人 。 」

之 後 米 雪 一 直 努 力 忍 著 眼 淚 致 辭 , 到 最 後 說 ﹕ 「 多 謝 屋 企 人 , 多 謝 家 人 令 我 可 以 專 心 工 作 。 」 說 到 此 終 忍 不 住 落 淚 。

發表

1萬

管理員

情源惠雪

网络新闻真的好快呀!!!

青山本不老,为雪白头,绿水原无忧,因风皱脸

發表

管理員

米雪這件藍色的晚裝穿著得很漂亮~

發表

中級會員

衆望所歸+實至名歸!
今日download再看多幾次!還要放入psp o度日日看!

發表

中級會員

是刚现身时的容颜,一如既往的清丽!
最深的热爱!最初的感动!

發表

認證同雪

米雪攞獎時強忍淚水,當講到感謝尹佬時即時獲得熱烈掌聲。

當宣布視后得主時,米雪獲得身邊一眾同事的鼓掌。

發表

中級會員

米雪太靚麗了,真是實至名歸啊。
你需要登入後才可以回覆 登入 | 註冊