米記雪韻

:::米雪 米記雪韻 — 米雪專屬論壇:::

取回密碼
QQ登錄

衹需一步,快速開始

搜尋
樓主: margiet

[貼圖]TVB戲劇團--金鑽群星帝女花

[複製連結]

發表

中級會員

诶!刘雅丽在《我和春天有个约会》里面看起来的样貌和这个区别真大啊!还是米雪更漂亮啊!

發表

初級會員

这个好像是戏剧版本的帝女花呀,没看过,好多戏都没看过,郁闷死了.

發表

中級會員

I also miss this drama.  Thanks for the website for me to retrive this memory again.  I can download from some website and see this one again.  Of course Michelle is the most beautiful actress in this one.  She is full of attractive and she is born to be an actress as her career.  Michelle you are the great and thanks the website designers and let me see Michelle's past, present news from here.  THANKS!!!!

發表

初級會員

这是舞台剧吧?

發表

中級會員

这部片子哪里可以看到?

很希望能够看到这个形象!

發表

中級會員

不知道哪里能找到这个片子

很希望看一下她的粤剧造型,一定很好!

發表

中級會員

QQ
那么多人里面就米米最靓了~周慧敏排第二吧,哈哈
独爱Michelle!

發表

中級會員

倚松忆雪~

QQ
长发+短裙,真是美翻了!
我情不自禁联想到电视剧,荡漾啊~
你需要登入後才可以回覆 登入 | 註冊