米記雪韻

:::米雪 米記雪韻 — 米雪專屬論壇:::

取回密碼
QQ登錄

衹需一步,快速開始

搜尋
樓主: flora

2017-10-07 《TVB 50周年 華麗轉身 邁步同行》現場轉播

[複製連結]

發表

版主

無綫主席陳國強、集團行政總裁李寶安及總經理鄭善強主持台慶亮燈儀式。(攝影:鍾偉茵)

【今晚直撃】無綫《TVB 50周年 華麗轉身 邁步同行》今晚於電視城舉行,主席陳國強、集團行政總裁李寶安及總經理鄭善強主持台慶亮燈儀式,節目內更公布踏入無綫台慶月,將會推出一系列強勢的劇集及綜藝節目。

當中率先預告的旅遊系列,就有曹永廉及黃浩然參與的《公公出埠》,森美、麥美恩、黃心穎及高海寧的《森美旅行團》。最吸睛當然是森美、麥美恩及黃心穎去浸溫泉一幕,森美大騷肌肉之餘,他疑似全裸上陣,一度拿開浴巾及露出重要部位,晝面搞笑打出禁字,而黃心穎亦即時擰轉面,不敢直望森美。

(即時娛樂)

本主題中包含更多資源 (圖片、附件...)

你需要 登入 才可以下載或檢視,沒有帳號?註冊

x

發表

版主

【台慶亮燈】《溏心3》黃宗澤曬肌抗香香白色泳衣誘惑 (22:36)
文章日期:2017年10月7日 Share   
《溏心風暴3》是重頭台慶劇,實力派演員聚首鬥戲有睇頭。

《溏心風暴3》是重頭台慶劇,打頭陣播映宣傳片,夏雨、李司棋、米雪與關菊英的組合雖然熟口熟面,老戲骨仍是吸引!黃宗澤與王浩信的對峙有戲味,但已為人妻的岑麗香與陳敏之一樣搶鏡。香香的白色泳裝出場,她跟王浩信的配搭有新鮮感。陳敏之要畀司棋姐兜巴摑,又有唐文龍沖涼濕吻都好激!黃宗澤演的公子哥兒多女人圍,Bosco更赤裸上身曬肌呢!
https://ol.mingpao.com/php/showb ... &issue=20171007

x

發表

版主

x

發表

版主

x

發表

版主

司徒经纪人
10月8日 09:44 來自iPhone 7 Plus
昨晚出席TVB 50周年亮灯仪式,感谢邀请!今早广州走起! ​​​​

https://www.weibo.com/u/18151963 ... m=feed&loc=nickname

x

發表

版主

李国麟微博
今天 09:33來自iPhone 7 Plus
昨晚TVB台慶50週年亮燈儀式,請大家多多支持《溏心風暴3》定檔11月27日! 2香港特区·將軍澳電視廣播城 ​​​​

https://www.weibo.com/u/29370058 ... ed&loc=nickname

x

發表

版主

泰國人妻檔案
好多謝Lisa姐邀請我哋去睇TVB台慶亮燈儀式!佢真係人美心更美❤️近距離見到Lisa姐就好似發緊夢咁!亞Das興奮到突然間唔識唱熱咖啡極度緊張(你哋聽過佢之前唱得好好架啵)
好好彩比我撞到偶像邵美琪❤️我好鍾意佢覺得佢好靚(佢依然好有星味勁靚)而且十級非常nice!
Lisa 姐,邵美琪,馬海倫,米雪,黃浩信都有睇我哋節目!
佢哋個個都好鼓勵我哋同好支持我哋(太滾動)
我真係好衷心多謝佢哋好感恩❤️衷心祝福佢哋身體健康因為拍戲捱更抵夜做節目真係好辛苦!加油支持
#Lisa姐 #邵美琪 #米雪 #馬海倫 #黃浩信 #陳貝兒 #人美心更美 #我同亞Das好識睇人 #今日睇到好多 #相由心生 #TVB #TVB亮燈儀式 #十分多謝感激 #goodshow
#大鄉里玩轉TVB #泰國人妻
泰國人妻檔案

米雪姐喺泰國好多人都識佢架(Das見到廣告成日都話佢好靚)家陣又遇到真人版!呢個唔使講無論皮膚同樣貌都10分靚!佢啲泰文應該勁過我

訪客,如果你要檢視本文章隱藏內容請回覆

x

發表

版主

x

發表

版主

x

發表

版主

x
你需要登入後才可以回覆 登入 | 註冊